graficki-dizajn

Grafički dizajn je umijeće vizualne komunikacije, kreativni proces oblikovanja komunikacijskih sredstava, vrsta primijenjene umjetnosti… Teško je ukratko objasniti što je grafički dizajn, s obzirom na to da se njegova primjena nalazi na svakom koraku naše civilizacije.

Kad nekome želite prenijeti poruku ili prezentirati ideju, informirati ga, ponuditi mu nešto ili ga educirati, treba vam kvalitetan grafički dizajn koji služi svrsi – komunikaciji. Skrojen po mjeri onoga koji prima, u skladu s onim koji daje.

Na primjer, planirate otvoriti novu tvrtku koja će se baviti proizvodnjom, prodajom i distribucijom. Uputili ste se k prvom potencijalnom klijentu kako biste mu predstavili što nudite.

Ako ste se dobro pripremili, sigurno već imate definiran vizualni identitet, naziv poduzeća, zaštitni znak, logotip, definirane boje i tipografiju.

Nemate?

Pošaljite nam poruku i ukratko objasnite čime se bavite i rado ćemo vam ponuditi rješenje. Vratimo se našem primjeru, dakle, došli ste k potencijalnom klijentu.

Zatražite ponudu

Primarna sredstva komunikacije

Grafički dizajn je dio dojma koji ste ostavili pri prvom susretu

Treba vam posjetnica. Tko ste vi, odnosno vaša tvrtka, gdje se nalazite, kako kontaktirati s vama, web adresa – samo su neke od informacija koje posjetnica može sadržavati. Ostavit ćete je kod klijenta kako bi mogao povratno komunicirati s vama i poslati konkretan upit, na kraju krajeva zato ste i tamo.

Sekundarna sredstva komunikacije

Unaprijedite daljnju komunikaciju

Kad ste već kod klijenta, bilo bi zgodno da ostavite neki letak, brošuru ili katalog jer će ta osoba nakon vašeg odlaska u miru proučiti vašu ponudu, informacije o proizvodu, eventualne uvjete poslovanja ili cijene.

Izrada grafičkog dizajna u novim tehnologijama – medijska sredstva komunikacije

Da vas podsjetimo, marketing je ulaganje, a ne trošak. Ako ne planirate osobno obilaziti svakog potencijalnog klijenta, trebat će vam i oglas u novinama, jumbo plakat, citylight, banner na portalima, TV videoreklama ili animacija, radijski oglas, rokovnik, kalendar, godišnja publikacija i slično. Jedno od boljih rješenja otvoreno 24/7 svakako je izrada web stranica. Nemojte preskočiti našu “specijalku”.

Ambalaža

Vaš proizvod mora biti prepoznatljiv na tržištu, atraktivno i primamljivo upakiran, poželjan. Grafički se dizajniraju pakiranja proizvoda, kolekcije, transportna ambalaža, etikete, privjesnice…

Publikacija

Jednom kad se vaš posao rasplamsa i kad Vam se poveća publika trebat ćete nešto ozbiljnije. Magazini, časopisi, knjige, monografije, fotomonografije, korisnička uputstva…

Da ne duljimo, kao što vidite djelujemo u svim područjima grafičkog dizajna. Ovo je samo dio palete proizvoda grafičkog dizajna koji vam možemo ponuditi. Odvojite minutu svog vremena i javite nam se koristeći kontakt formu. Kratko opišite svoje želje i javit ćemo vam se u kratkom roku.

Činjenice i postulati po kojima poslujemo:

  • Usredotočeni smo na srednje i male tvrtke i želimo surađivati s razumnim ljudima
  • Iza nas je desetak godina iskustva u grafičkom dizajnu i mnoštvo radova
  • Pratimo svjetske trendove u grafičkom dizajnu i volimo kad imamo slobodu izražavanja
  • Imamo kvalitetne poslovne veze s provjerenim tiskarama i dobro poznajemo tehnologiju tiska
  • Rokovi postoje da bismo ih se držali
  • Vjerujemo da Vam možemo ponuditi kvalitetno rješenje
  • Također surađujemo s renomiranim grafičkim dizajnerima
  • Dizajniramo na Macintosh računalima (dobro je znati)

“Kao grafičkim dizajnerima, naša je svrha dostaviti vaše poruke do cilja, a to je vaš klijent, kupac ili kako ga god vi zvali.”

redizajn-web-stranica